Az édesanyák Day-Fly csoportról

Kedves Édesanyák!

A lehetőség, hogy a családodnak erőt és boldogságot sugározz, benned van. Az, hogy ezt meg tudod-e tenni, hozzáállás kérdése. A sikeres, biztonságot sugárzó, különleges nők élete mögött mit láthatunk? Sok feladatot, sok nehézséget, amellyel szembe kell nézniük, akárcsak Neked. Mégis, mi a sikerük titka?  Van, akinek tizede sem adatik meg, mint nekünk. Pl. nem talál párt vagy nem születhet, esetleg meghalt a gyereke. Most már nem csak magad miatt nem mindegy hogyan viselkedsz, mit mondasz, mit gondolsz. Adjunk erőt egymásnak és dolgozzunk együtt a sikerért! Legyünk együtt olyan anyák, akiknek a gyereke szárnyal, mert tudja, hogy mi mindig ott vagyunk neki és mindenben támogatjuk. Számíthat ránk mindig. Akinek jó példák vagyunk. Mert a példamutatás a legfontosabb. Ha kell egy kis erő, jó ilyen gondolatokat hallani, belemélyedni ezekbe a témákba, tarts velünk!

 

 

A Day-fly Önképzés Mesterfokon (leendő) Édesanyáknak nevű zárt csoport 2017. áprilisa óta működik jelenleg 331 tagja van, amelyből szinte mindenki aktív. A Day-fly Önképzés Mesterfokon kezdeményezésnek 2 alapítója Kriszti és Laci. Célunk, hogy mint elsősorban kisgyermekes édesanyák lelki egészségének fejlesztésével foglalkozó zárt csoport, egy jó kommunikáció kialakításával úgy meg tudja szólítani a célközönségét, hogy azok kevésbé érezzék magányosnak, elszigeteltnek magukat és a coaching kérdések segítségével megtalálják az utat a harmonikus család megteremtéséhez. Külön kiemelnénk a gyermekágyi időszakot, amely a szülés utáni 6 hetet foglalja magába. A napi elgondolkodtató írásokat, önismereti játékokat Kriszti írja. Aki időt és energiát szán rájuk, a segítségükkel nap, mint nap fejlődhet, kikapcsolódhat, tanulhat. A múlton való rágódás helyett a jövőbe való tekintést tartjuk a megoldásközpontú gondolkodás alapjának. Ebben segít, ha olvassátok Kriszti játékos, kreatív, önfejlesztő bejegyzéseit.
A csoport megalkotása nem öncélú ötlet volt, de a saját élete, tapasztalatai ihlették. Az utóbbi 50 évben oly mértékben felgyorsult a világ, a kutatások eredményeinek köszönhetően egész más nevelési elvek látnak napvilágot, mint a most szülővé váló kisgyerekes édesanyák gyermekkorában. Úgy gondoljuk, hogy fontos megmutatni a mai szülők részére a tisztánlátás, tudatos jelenlét képességének fejleszthetőségét, az önfejlesztés, az életen át tartó tanulás, valamint a relaxáció fontosságát, hogy minél több gyermek nőhessen fel harmonikus és egyben dinamikus családban.

Magad kérheted a csatlakozást a csoporthoz a  -on. Sok szeretettel várunk!