Az édesanyák Day-Fly csoportról

Kedves Édesanyák!

A lehetőség, hogy a családodnak erőt és boldogságot sugározz, benned van. Az, hogy ezt meg tudod-e tenni, hozzáállás kérdése. A sikeres, biztonságot sugárzó, különleges nők élete mögött mit láthatsz? Sok feladatot, sok nehézséget, amellyel szembe kell nézniük, akárcsak Neked. Mégis, mi a sikerük titka?  Van, akinek tizede sem adatik meg, mint neked. Pl. nem talál párt vagy nem születhet, esetleg meghalt a gyereke. Most már nem csak magad miatt nem mindegy hogyan viselkedsz, mit mondasz, mit gondolsz. Adjunk erőt egymásnak és dolgozzunk együtt a sikerért! Legyünk együtt olyan anyák, akiknek a gyereke szárnyal, mert tudja, hogy mi mindig ott vagyunk neki és mindenben támogatjuk. Számíthat ránk mindig. Akinek jó példák vagyunk. Mert a példamutatás a legfontosabb. Ha kell egy kis erő, jó ilyen gondolatokat hallani, belemélyedni ezekbe a témákba, tarts velünk! Légy egy fejlődő szemléletű közösség része!

 

 

A Day-fly Önképzés Mesterfokon (leendő) Édesanyáknak nevű zárt csoport: https://www.facebook.com/groups/1874732369408711/
2017. áprilisa óta működik jelenleg 715 tagja van. A Day-fly Önképzés Mesterfokon kezdeményezést ketten hoztuk létre, azaz Kriszti és Laci. Célunk, hogy mint elsősorban kisgyermekes édesanyák lelki egészségének fejlesztésével foglalkozó zárt csoport, egy jó kommunikáció kialakításával úgy meg tudja szólítani a célközönségét, hogy azok kevésbé érezzék magányosnak, elszigeteltnek magukat és a coaching kérdések segítségével megtalálják az utat a harmonikus család megteremtéséhez. Külön kiemelnénk a gyermekágyi időszakot, amely a szülés utáni 6 hetet foglalja magába. A napi elgondolkodtató írásokat, önismereti játékokat Kriszti írja, a Day-fly Lady. (Imadom ezt a nevet, köszönöm Izsák Hajnalkának a tippet!) Aki időt és energiát szán rájuk, a segítségükkel nap, mint nap fejlődhet, kikapcsolódhat, tanulhat. A múlton való rágódás helyett a jövőbe való tekintést tartjuk a megoldásközpontú gondolkodás alapjának. Ebben segít, ha olvassátok a játékos, kreatív, önfejlesztő bejegyzéseket.
A csoport megalkotása nem öncélú ötlet volt, de saját saját életünk, tapasztalataink ihlették. Az utóbbi 50 évben oly mértékben felgyorsult a világ, a kutatások eredményeinek köszönhetően egész más nevelési elvek látnak napvilágot, mint a most szülővé váló kisgyerekes édesanyák gyermekkorában. Úgy gondoljuk, hogy fontos megmutatni a mai szülők részére a tisztánlátás, tudatos jelenlét képességének fejleszthetőségét, az önfejlesztés, az életen át tartó tanulás, valamint a relaxáció fontosságát, hogy minél több gyermek nőhessen fel harmonikus és egyben dinamikus családban.

Magad kérheted a csatlakozást a csoporthoz a  -on. Sok szeretettel várunk!