Életvezetési coaching

"A változás igazi célja a lelki érettség, az a ritka jellem, aki őszintén tud szeretni. Azok az emberek érettek lelkileg, akik maradandó hatású kapcsolatokat 
tudnak kialakítani. Ehhez az érettséghez befelé fordulásra van szükség."

Dr. Crabb Lawrence

A megoldásközpontú beszélgetések lényege, hogy kijelöljön az ügyfél egy célt, amelyhez az ún. sárga utat akár egy 60 perces beszélgetés alatt megtalálja.  Ezt az ősi, öngyógyító képességünket ebben a változásteli Világban elfelejtettük. A megoldásokat pedig mindenki magában hordozza. A kérdéseimre adott válaszok tisztánlátást adnak az ügyfél autentikus énjéhez. Azt, hogy egy ember miként tekint a problémájára és hogyan tudja megoldani, nagymértékben meghatározza a belenevelt személyisége, a hozzáállása.  Az a jó hír, hogy hátrahagyva a megbékélt múltat, ez nagymértékben fejleszthető. Tehát légy, aki lenni akarsz! Elvezethetlek az utadon?

1. Önismeret, önmagad megismerése, hogyan légy önmagad?

2. Empátia. Mások elfogadásának növelése.

3. Múltbéli sérelmek elengedése.

4. Jövőkép: rövid-, közép- és hosszútávú tervek, időmenedzsment, saját élmény, én-idő.

5. Stresszkezelési technikák, konfliktuskezelés.

6. Életvezetési körkép, rendszer az életedben.

7. Párkapcsolat (újbóli) felépítése.

8. Felnőttképzési hovatovább.

9. Kommunikációs technikák.

10. Magabiztos gyereknevelés képessége.

Kedves Érdeklődő!

Elsősorban a fenti témákban tudok neked segíteni a coaching módszereivel. Valójában sohasem tanácsot adok, hanem abban segítek, hogy te magad tudj válaszokat találni a kérdéseidre. Kibogozod a szálakat miközben egyre jobban megismered önmagad.

Az életvitelünket azonban sok minden befolyásolja. Ma minden rendben, de holnap már egy újabb felállás van, kihívások, nehézségek, sikerek, örömök. A világ folyton változik, melyhez alkalmazkodnunk kell. Ha nem ezt tesszük, akkor ez nyomasztó érzésként települ ránk. Segítek, hogy ezt inkább a magad javára tudd fordítani, hogy felszabadultan tudd élvezni a mindennapjaidat. Ha megerősödsz önmagadban, tudod, hogy nehéz helyzetekben hogyan viselkedj, hogyan kommunikálj, akkor  egy minőségibb, kiegyensúlyozottabb életet élhetsz. Ha úgy tetszik boldogabb lehetsz.

Elfelejtettük élvezni a csendet, a természetet. Gépeken kommunikálunk, önmagunkat fotózzuk és nem akarunk házasságot, félünk gyereket vállalni, elválunk, s időnk nagy részét munkával töltjük, vagy a munkahelyünkön vagy otthon. Ha ezt te is így gondolod, azt is érzed, hogy lehetne ez másként is. Változtatni azonban nem mersz, vagy még nem akarsz, mert úgy érezzük, hogy elveszítjük a kontrollt életünk felett.

Ha megfigyeljük a kisgyerekek örömét, amikor szabadon futhatnak a réten, legszívesebben magukhoz ölelnék a világot és dalolászva fonnák a virágkoszorút. Amikor először csinálnak hóangyalt vagy futnak bele a jéghideg tengervízbe olyan hangosan kacagnak, hogy mindenki boldog lesz, aki csak hallja őket. Saját gyermekeim mutatták meg nekem újból ezt az érzést. Lehet úgy élni, hogy a modern technika és az idő a barátod, nem pedig az ellenséged. Már ezt nem is tudod elképzelni? Sokan vannak így. Pedig lehetséges! Sőt azt állítom, hogy így érdemes élni.

Ebben a folyamatban nem az én életem és véleményem számít. Nem tanácsot adok, hanem módszereket, technikákat, hogy tudj élni egy Isten által Neked szánt életet.

Ha a fenti 10 pont tekintetében hiányosságokat érzel az életedben és szeretnél egy életre szóló bátorítást kapni, tükröt tartani magad elé, akkor tedd meg az első lépést!

Keress bátran!

Szeretettel: Mógor Krisztina

E-mail: kattints ide és jön a leveled

Ahol találkozni tudunk még: Budapest XVII. kerület vagy határok nélkül skype-on.

Több magamról