Névjegy

Mógor Krisztina – ötletgazda, tulajdonos, kommunikációs szakember, coach, tréner

Szólíts Krisztinek, s örülök, ha tegeződünk! Egyéni vagy teamcoaching keretében támogatom az embereket az önismeret útján. Online és személyesen is elérhető vagyok.

Üzenetküldés: Kattints ide  vagy ide   

 

Zárt csoportom a Facebookon: Day-fly Önképzés Mesterfokon (leendő) Édesanyáknak

Instagram/Facebook/Linkedln oldal: Day-fly Önképzés Mesterfokon

Az Édesanyák Facebook csoport szakértője és a Bababarátszállások alkalmi publicisztája.

 

Sok, sok, sok barátom van. 10-20-30 éve. Ezek az emberek nagyon különbözőek. Van, aki főállású anya, üzletember, ügyvéd, versenysportoló, egyetemi tanár, művelődésszervező, marketinges szakember, beosztott, vezető, vállalkozó, drogfüggő, alkohol problémákkal küzdő, teológus, itthon vagy külföldön élő, 12 és 62 éves is… Számomra mind egytől egyig csodálatosak! Levelezünk, “összeeresztjük” a gyerekeinket, elmélkedünk egy kávé mellett. Az első olvasóim, bíztatóim. Igazi példaképek. Szeretem őket! ❤

Egész életemben arra vágytam, hogy édesanya legyek. A nehézségek ellenére is élvezem, szeretem minden pillanatát. Tiszta szívemből, rajongással szeretem a gyerekeimet, Mirát és Ármint. Büszke vagyok rá, hogy a nevelésükkel kapcsolatban mindig hallgattam a belső hangra és úgy nevelhetjük a gyerekeinket, ahogy az a legjobban esik a számunkra. Ebben segít, hogy szakemberekhez fordulok, ha kérdésem, kétségem van és hogy mindig tudatosan felkészülve hozok egy döntést.

Úgy vágtam bele a déjflájba😉, hogy megvalósítom az álmom. Az írások, a coaching, a tréningek nem rólam szólnak. Adni és segíteni szeretnék, s azzal, hogy ezt, a visszajelzések alapján sikeresen meg tudom tenni, felvértez egy erővel, kitartást ad, hitet abban, hogy értelme van annak, amit csinálok. 💪 Az ötleteim tárháza végtelen, s mindent megteszek, hogy ezeket meg is valósítsam. Laci a társam néha sokkot kap tőlem. Ő a tudomány, a megfontoltság, a másik véglet. Ő pszichopedagógus, informatikus, s a háttérben tevékenykedik. Így kerek ez a jelenleg 2 fős csapat.

Szeretjük az embereket, szeretjük a családokat, de legjobban a gyerekeket. Tudást akarunk adni a szülőknek, hogy miként kommunikáljanak velük, hogy ez a világ szép és örömteli legyen a számukra. Tudjuk, ez nem könnyű. Csak 1 nap milliónyi információ ér minket, hihetetlenül egyszerű rossz döntéseket hozni, amik elsiklott életeket, romlott házasságokat, problémákkal küzdő gyerekeket szülnek. Nagyon megvisel, amikor olyan címmel olvasok cikkeket, hogy a ‘Szülők rontják el a gyerekeiket’… Ezek az ítéletek nem visznek sehova. Hiszem, hogy a mai szülők éppen úgy megtesznek mindent a gyerekeikért, ahogy a korábbiak. Szeretik őket. Segítő kezet kell nekik nyújtani mind a családban, mind az ismerősei, mind a munkahelye részéről. Ez vonatkozik az idősekre, az egyedülállókra, a kallódókra, a munkába menekülőkre, a függőkre is. Senki sem akar hibákat elkövetni, mégis mindenki megteszi. Ne ítélkezz! Ne hidd, hogy jobb vagy másoknál! Bizonyíts és lépj előre! Legyél Te az, aki példát mutat! Ezeket a mondatokat nekem is a magamévá kellett tennem, mert hiába nem akartam, mégis megtettem, hogy azon gondolkodtam egy nehéz helyzetben, hogy ki más hibás érte. De szülőként már fel kell nőni. Legalábbis érdemes.

Beszélgetéseinkkel tisztánlátást szeretnénk adni. Mert a megoldás az ügyfélben van, s a megvalósításért neki kell tennie. Hisszük, hogy képes erre mindenki, ha tudja, hogyan tegye és pluszban erőt ad számára, hogy mi mellette vagyunk. 🤗

Ezt írták rólunk:

Kriszti személyében egy nagyon nyitott, együttérző és támogató trénert ismertem meg. Munkánk során felismertem annak a fontosságát, hogy az álmainkat nem kell elengednünk, sokkal inkább meg kell találnunk a jelenünkben kínálkozó lehetőségeket azok eléréséhez.
Szelìden irányította a figyelmemet a pozitív dolgokra és megerősítette az önbizalmam.
Szívből ajánlom mindenkinek aki az önismeret és ,,újjászületés,, rögös útjára lépne.
N.G.❤
Oravecz Kinga Ausztriában élő, jóga oktató, Világutazó ügyfelem írta: “Az enyém a jóga. Minél többet tanulok, annál kevesebbet tudok. De ez így van rendjén. Megpróbálok minden területen fejlödni, hogy egy autentikus tanár és átadó lehessek. Nemrég kezdtem például Mógor Krisztina Coach Önismereti Day-Fly Tanfolyamát. Azt hinné az ember, hogy áhhh…. nekem ilyen nem kel, és utána jön a felismerés…”
A teljes cikk itt elérhető: https://www.soulflowmom.com/anyasag/

 

E-mail cím: krisztina.mogor@gmail.com

Írj bátran! ❤