Rólunk írták

“Kriszti személyében egy nagyon nyitott, együttérző és támogató trénert ismertem meg. Munkánk során felismertem annak a fontosságát, hogy az álmainkat nem kell elengednünk, sokkal inkább meg kell találnunk a jelenünkben kínálkozó lehetőségeket azok eléréséhez.
Szelíden irányította a figyelmemet a pozitív dolgokra és megerősítette az önbizalmam.
Szívből ajánlom mindenkinek aki az önismeret és ,,újjászületés,, rögös útjára lépne.”
N.G.
 ❤

“Krisztina közvetlen, pozitív hangneme már a személyes coachingot megelőző e-mail-váltás során kiváló alapot teremtett egy igen intenzív, hatékony és tabumentes beszélgetéshez. Az általam vitt megoldandó “problémát” Krisztina nagyon gyorsan átlátta. Gondolataim folyamát egy empatikus jóbarát érdeklődésével fogadta be, és a belőle áradó finom nőiességgel, mégis határozottan terelgette a medrében. Néhány gondolatát kincsként dédelgetem magamban azóta is.”
Egy gyermekorvos édesanya szavai, aki megtisztelően engem valasztott coachának.

“Köszönöm az útmutatást, a támogató hozzáállást és nem utolsó sorban a felhőtlen beszélgetéseket.”
G. N.
 ❤
Az egyik csodás, 2018. februári önismeretis Day-fly Édesanya írta:
“Képzeld elért az alkotás szele és bátorsága. Meg merem hírdetni a jóga óráimat és már elmertem a számomra bűvös összeget is kérni, ami még mindig kevesebb mint az átlag… na de mindegy. A párommal is jól alakulnak a dolgok, egyre több mindenre fény derül és beszéljük meg.”
Hajrá Kinga! Szuper vagy!
Kinga még a honlapján is megemlített: “Az enyém a jóga. Minél többet tanulok, annál kevesebbet tudok. De ez így van rendjén. Megpróbálok minden területen fejlödni, hogy egy autentikus tanár és átadó lehessek. Nemrég kezdtem például Mógor Krisztina Coach Önismereti Day-Fly Tanfolyamát. Azt hinné az ember, hogy áhhh…. nekem ilyen nem kel, és utána jön a felismerés…”
A teljes írás itt olvasható: https://www.soulflowmom.com/anyasag/
“Kriszti rendelkezik egy jo coach minden tulajdonsagaval: nyugodt, pozitiv, támogató, elfogulatlan es olyan biztonsagos legkört tud teremteni, amelyben nem esik nehezemre az érzéseimet és a gondjaimat megfogalmazni. Kriszti módszerével más szemszögböl tudom nézni a nehézségeket, es a jól feltett kérdései segítségével sikerül megtalálnom a megoldáshoz vezetö utat.”
Egy külföldön élő edesanya szavai.
Hálás vagyok az eddigi több, mint 100 ügyfelemnek, hogy engem választott coachának.
Elérsz a krisztina.mogor@gmail–os e-mail címen!
Várom 🤗 ❤